ERZURUM / YAKUTİYE - Şehitler İlkokulu

Şehitler İlkokulu

Adres
ÖMER NASUHİ BİLMEN MAH. YAHYA KEMAL BEYATLI CAD. ŞEHİT KUBİLAY KARAMAN İLKOKULU BLOK NO 46D YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır. Türk milletinin manevi değerlerini özümsemiş ve uygulamaya geçirmiş zinde, çevik ve dinamik Türk neslini yetiştirmek ve kazandırmak. İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunun, dününü tanımasını, bugününü öğrenmesini ve yarınını planlamasını öğrenmiş, Toplam kalite yönetiminin, eğitimdeki kaliteyi harekete geçirici ivmesini kullanarak; Çevresine ve ülkenin geleceğine ışık tutan bireyler yetiştirmek ve ülke sorunlarında çözüm yolları arayan ve fikirler ortaya atan, Atatürkçü, Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli eğitim temel ilkeleri çerçevesinde sunduğumuz eğitim öğretim hizmetleriyle; Çağın ihtiyaçlarına, geleceğin beklentilerine cevap verebilecek bilgi ve teknoloji üretimini sağlayacak, Atatürkçü Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş üstün nitelikli insan gücünün yetiştirilmesini temin için, Uluslar arası kalite yönetim standartlarına uygun sürekli kendini yenileyen bir kurum olarak, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmek hizmet alanların ve hizmet verenlerin memnuniyetinin sağlanması ve sürekli iyileştirilmesi kurumumuzun ana politikasıdır.
Kaloriferli
Ulaşım
Okulumuza yıkım kararı çıkması nedeni ile 2021/2022 Eğitim Öğretim yılına; ilçemize bağlı Şehit Kubilay Karaman İlkokulu´nda devam etmekteyiz. Okulumuz Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi. Yahya Kemal Beyatlı Caddesinde bulunmaktadır.K5 ve K6 Otobüsleriyle ulaşımı sağlanmaktadır. Her iki hattaki otobüslerde yarım saatte bir hareket etmektedir.
Servis bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık